Empresa

DES DE 1965

Obres Cantallops, s.l., situada a la població de Cantallops, dedicada a la construcció, va ser fundada l’any 1965 per Andrés Navarrete Pascual. 

L’any 1991 va canviar el tipus de societat i va deixar de ser persona física per convertir-se en societat limitada a causa del relleu generacional de l’entrada a l’empresa dels fills, Eloi i Lourdes Navarrete Peix, que son qui actualment porten l’administració.

Des del seu inici fins al dia d’avui, la nostra activitat ha estat centrada en la construcció de tot tipus d’habitatges, així com també comptem amb una llarga experiència en la rehabilitació d’espais rústics.

El fet de ser una empresa familiar ens permet tenir un tracte més proper amb el client, per la qual cosa contem amb clients de fa mes de quaranta anys. Comptem amb una plantilla estable, cosa que ens ajuda a mantenir una qualitat en el treball.

Les nostres perspectives i objectius són sempre mantenir una qualitat, seguretat i professionalitat d'acord amb les exigències del nostre client, adaptant-nos a la innovació i sistemes de construcció actuals, satisfent les necessitats del mercat.

Bona prova del nostre compromís amb les innovaciosn actuals, és la nostra darrera aposta per crear una línia pròpia de microciments, THORAX Microciments, ofirint una qualitat iper a revestiments i paviments amb un altíssim nivell de qualitat.